Yhteystiedot

Sari ja Jari Lund
Välihaka 65
07190 Halkia

Uusimmat kuvat

Satunnainen kuva

Vuosien varrelta

 

riiadonijainni.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Paljon koiria, paljon muistoja. Tässä kuvassa Riia, Inni ja Doni Kellokoskella n. 10 vuotta sitten. Aktiivisena aikana on ollut monta koiraa yhtä aikaa ja kaikilla on harrastettu jotain. Lisäksi sekä Jari että Sari ovat toimineet koulutusohjaajina, on vedetty tottista ja hakuryhmää ja jälkikursseja. Haku on kummallekin se "oma laji", mutta siinäkin on menty koiran mukaan. Jos koiralle sopii paremmin jälki, niin sitten on menty jäljestämään.

 

riki_sotakoirana.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Riki kertauharjoituksissa kun "vihollinen" oli vihdoin löytynyt. Riki jäljesti onnistuneesti melkein 10 km:n matkan, välillä pitkin pururataa, läpi hirvilauman ja koko ajan 60 sotamiestä käveli perässä.

 

ruttukertaamassa2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruttu kertauharjoituksissa Jarin kanssa. Briardi uupuneena puolijoukkueteltassa isännän kainalossa. Taitavat olla suomen ainoat "reserviläis"koirat.

 

 tokonpiirimestaruus2000.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokon piirimestaruuskisa vuodelta 2000. Saatiin Riian kanssa alokasluokan pronssia ja myös joukkue pronssia. Muistaakseni Porvoon joukkue voitti. Doni oli myös mukana Marjan ohjaamana joukkueessa ja tuli hienosti 4. sija. Molempien koirien pisteet laskettiin joukkuepisteisiin. Ansaitsivat siis hienosti mitalinsa. Kuvassa oikealla mukana myös toinen rottweiler rwn Katweiler Tamra, joka on 2009 syntyväksi suunniteltujen pentujen isoisoisoäiti.

 

 

 

 

riiajapyttreeni.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä Riian kanssa harjoittelemassa "pöytiä" rauniokokeeseen.

 

 jarikouluttamassa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Jari kouluttamassa omia koiria. 

 

jarijadino2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tälle kuvalle saa jo vähän hymyillä. Siinä on Jari vuonna yks ja kaks ennen sitä kuuluisaa nakkisotaa. Ja tilaisuus on niinkin juhlallinen kun ensimmäiset voitetut koirakisat. Kisat olivat HPH:n jäsenten väliset tottelevaisuuskisat, joissa tämä poika ja rwu Dino voittivat ensimmäisen palkinnon. Vuotta en kyllä tiedä.